Adele Parks

Adele Parks, lindur në Angli, në vitin 2000 botoi romanin e saj të parë "Playing Away", i cili u quajt si romani debutues më i shitur i atij viti. Qysh prej asaj kohe, ajo ka botuar plot 13 romane brenda 13 vjetëve. Konsiderohet si një prej shkrimtareve femra më të dashura për publikun dhe një nga më të shiturat, me mbi dy milionë kopje, në Britaninë e Madhe. Shquhet për trajtimin e çështjeve të mprehta të jetës sonë aktuale me stilin e vet të drejtpërdrejtë dhe pa dorashka.

Adele Parks

Libra të autorit