Entela Tabaku

Entela Tabaku u lind në Shkodër më1972. Ajo u diplomua në Gjuhë dhe Letërsi dhe dha mësim në Universitetin e Shkodrës derisa u transferua në Suedi në 1998. Në vitin 2014, ajo mori doktoraturën për gjuhësi italiane nga Universiteti i Stokholmit dhe aktualisht është Lektore në Universitetin Uppsala.

Entela Tabaku