Phil Stutz & Barry Michels

Phil Stutz u diplomua në City College në New York dhe më pas studioi mjekësi në New York dhe më pas studioi mjekësi në New York University. Ai punoi si psikiatër burgu në ishullin Rikers dhe më pas privatisht në New York, para se të shpërngulte studion e tij në Los Angeles në 1982. Barry Mitchel ka një diplomë nga Harvard, ka mbaruar për jurisprudence në Berkley, Universiteti I Kalifornisë dhe ka një Master në punë sociale nga Universiteti I Kalifornisë së Jugut. Ai ka punuar si psikioterapist me studion e tij private në Los Angeles që në 1986.

Phil Stutz & Barry Michels

Libra të autorit