Adam Grant

ADAM GRANT është psikolog, një nga profesorët më të shquar në Wharton dhe autor i dy librave shumë të shitur, Originals dhe Give and Take. Ai është një nga ekspertët kryesorë në psikologjinë e gjetjes së motivimit dhe kuptimit në jetë, si dhe jetesës me mënyra më krijuese dhe bujare. Adam-i ka marrë çmime nga Shoqata e Psikologëve Amerikanë, nga Fondacioni Kombëtar për Shkencën dhe shkruan shpesh për gazetën The New York Times. Ai jeton në Filadefia me gruan dhe tre fëmijët.

Adam Grant

Libra të autorit