Elvis Malaj

"Elvis Malaj, ka lindur në Malësi të Madhe, më 1990. Në moshën 10 - vjecare, shpërngulet në Itali bashkë me familjen e tij. “Nga veranda ime duket shtëpia jote” është vëllimi i tij i parë me tregime, botuar më 2017. Ka botuar dhe ka fituar çmime të ndryshme letrare për tregimet që ka shkruar. Sot, punon e jeton në Padova."

Elvis Malaj