Lara Prescott

Lara Prescott është diplomuar në nivelin Master në Artet e Bukura në Qendrën Mishener për Shkrimtarët pranë Universitetit të Teksasit në Ostin. Më herët, ka qenë aktiviste fushatash politike. Tregimet dhe shkrimet e saj janë botuar në disa revista të rëndësishme letrare në Amerikë. Është nderuar me çmimin letrar Crazyhorse për variantin e kapitullit të parë të librit “Të padukshmet”. Jeton në Ostin të Teksasit.

Lara  Prescott

Libra të autorit