Ben Blushi

Ben Blushi ka shkruar romanet: “Të jetosh në ishull”, “Otello Arapi i Vlorës”, për të cilin është nderuar me Çmimin Europian të Letërsisë për vitin 2014, “Shqipëria”, “Kandidati” dhe “Kryeministri”; si dhe esetë politike “Hëna e Shqipërisë” dhe “Letër një Socialisti”.

Ben  Blushi

Libra të autorit