Nancy Barone

Nancy Barone është rritur në Kanada, por kur ishte në moshën dymbëdhjetëvjeçare, familja e saj vendosi të zhvendosej në Itali. E katapultuar tashmë në një botë ku kontakti i saj i vetëm me anglishten, ishin librat e vjetër të Judy Blume-it, bënë që Nancy të shndërrohej në një lexuese të zellshme dhe në një romantike të pashërueshme. Nancy vendosi të qëndronte në Itali, por edhe pse e rrethuar nga burra të pashëm italianë, ajo martua me një britanik edhe më të pashëm. Ata tanimë jetojnë në Siçili, ku ajo jep mësime anglishteje. Nancy është anëtare e Shoqatës së Romancierëve Romantikë dhe një mbështetëse mjaft e madhe e Women’s Fiction Festival, që mbahet në Matera, ku ajo takohet me miq shkrimtarë nga e gjithë bota.

Nancy Barone

Libra të autorit