Tessa Bailey

Tessa Bailey është autore bestseller e New York Times-it dhe shumë e njohur në TikTok. Jeton në Long Island të Nju-Jorkut, së bashku me bashkëshortin dhe vajzën e saj. Shpeshherë, Tessa thotë me humor se, gjatë kohës që shkruan, mban një pjatë me djathë përpara, ndërsa mbrëmjeve zbavitet duke parë në Netflix. Entertainment Weekly e cilëson si “Mikelanxheloja e bisedave rreth seksit”, për mënyrën e çlirët të trajtimit të kësaj teme dhe për tonin plot humor që mbartin situatat e përshkruara në libër. Autorja del përtej kornizave të shprehjeve romantike në çift, duke e ftuar lexuesin në përjetime të zjarrta, mbushur me afsh dhe epsh të ndërsjellë.

Tessa Bailey