Ann Napolitano

Ann Napolitano jeton në Bruklin me bashkëshortin dhe dy fëmijët e saj. Është autore e romanit “Hello Beautiful”, një bestseller i menjëhershëm i New York Times-it. Për shtatë vite me radhë, Napolitano ka qenë redaktore easociuar e revistës letrare One Story. Gjithashtu, ajo ka marrë gradën MFA në Universitetin e Nju-Jorkut. Ka mbajtur leksione e referate mbi shkrimin e prozës fiction në universitete dhe workshop-e të ndryshme. Motoja e Napolitanos është: “Shkruaj ashtu si do të të pëlqente ty të lexoje".

Ann  Napolitano

Libra të autorit