Alion Çaçi

Alion Çaçi lindi në Vlorë më 2 nëntor 1992. Vitet e fundit është përqendruar te shkrimi si skenarist humori në televizion. Ky është libri dhe produkti i tij i parë pa qëllim humoristik.

Alion Çaçi

Libra të autorit