Anna Kim

Anna Kim lindi në 1977 në Daejeon, Korea e Jugut, dhe u shpërngul në Gjermani në 1979. Ajo studioi Filozofi dhe Teatër në Universitetin e Vjenës. Ajo ka botuar tre romane: "Anatomie einer Nacht" (Anatomia e një nate, 2012), "Die gefrorene Zeit" (Koha e ngrirë, 2008) dhe "Die Bilderspur" (Gjurmë fotografish, 2004). Gjithashtu ajo ka botuar disa tregime, ese dhe poezi në gazeta, revista letrare dhe antologji, si edhe një vëllim me poezi, "Das Sinken ein Bückflug". Kim është çmuar me çmime dhe bursa të ndryshme dhe jeton në Vjenë.

Anna Kim

Libra të autorit