Chris Cleave

Chris Cleave është shkrimtar dhe opinionist britanik. Romani i tij i parë, Incendiary, u botua në njëzet vende të botës dhe u përshtat për kinemanë në një film me aktorët Michelle Williams dhe Ewan McGregor. Romani fitoi çmimin Somerset Maugham Award dhe arriti ndër finalistët e çmimit Commonwealth Writers' Prize.'

Chris Cleave

Libra të autorit