Edward Morgan Forster

Edward Morgan Forster lindi në ditën e parë të vitit 1879, në Londër. I mbetur jetim nga babai në moshën një vjeç, ai u rrit me të ëmën dhe një rreth të gjerë grash të moshuara. Jeta e tij intelektuale dhe shoqërore lulëzoi kur, në 1897, filloi të frekuentonte King's College

Edward Morgan Forster

Libra të autorit