Esther Perel

Esther Perel, psikologe dhe autore e librave të shumëshitur, njihet sotsi zë me ndikim në fushën e marrëdhënieve dhe të lidhjeve moderne. Perel-i flet rrjedhshëm nëntë gjuhë të huaja, drejton një klinikë psikoterapeutike në NjuJork dhe punon si këshilltare e jashtme për disa nga shoqëritë më të mëdhanë botë. Fjalimet e saj në TED kanë pasur mbi 20 milionë shikime. Libri i saj i parë, Mating in Captivity: Unlocking Erotic Intelligence, u kthye në fenomen dhe u përkthye në 24 gjuhë të botës. Perel është botuar në The New York Times, The Washington Post, The Wall Street Journal, Le Monde, The Guardian, The New Yorker dheVogue. Ajo është e ftuar e përhershme në shfaqje radiofonike dhe televizive, përfshi Brian Lehrer Show të NPR, Oprah, The Today Show, Dr. Oz dhe The Colbert Report. Përveç praktikës terapike të saj 30-vjeçare në Nju-Jork, Perel është një mësuese dhe spikere shumë e njohur në të gjithë botën.

Esther Perel