Ferdinando Albertazzi

Ferdinando Albertazzi, shkrimtar italian bashkëkohor, shkruan histori policore dhe edukative. Mban një rubrikë leximesh për fëmijë në gazetën e njohur La Stampa.

Ferdinando Albertazzi