Ian Falconer

Ian Falconer - është piktor dhe ilustrues. Ilustrimet e tij kanë zbukuruar shumë kapakë të revistës The New Yorker. Ai ka konceptuar dhe skicuar skenografinë dhe kostumet për New York City Ballet, San Francisco Opera dhe Royal Opera House, Covent Garden etj. "Olivia" ishte libri i tij i parë për fëmijë, pas të cilit, për këtë derrkuce të mrekullueshme, vijoi një seri librash të shumëshitur në mbarë botën. Ian Falconer jeton në New York.

Ian Falconer