Jean Rhys

Jean Rhys, (1890 – 1979) lindi dhe u rrit në Republikën Dominikane deri në moshën 16-vjeçare dhe më pas jetoi në Angli. Ajo shkroi dhe botoi mbi dhjetëra vepra letrare, ndër të cilat “Deti i paanë i Sargaseve” (1966) i dha famë ndërkombëtare.

Jean Rhys

Libra të autorit