Kami Garcia & Margaret Peterson

'Kami Garcia është një shkrimtare amerikane bestseller për New York Times USA Today Publishers Weekly Wall Street Journal si bashkëautore e sagës së Krijesave të bukura. Kami është rritur në Uashington. Ajo punon si mësuese dhe specialiste leximi për 14 vjeçarë. Ajo ka ngritur e udhëhequr grupe leximi për të vegjël dhe për të rinj. Jeton në Los Anxheles me të shoqin dhe të bijën.

Kami Garcia & Margaret Peterson