Lionel Duroy

I katërti i dhjetë vëllezërve, Lionel Duroy de Suduiraut lindi në 1949-n në Bizerte, Tunizi. Pasi punoi për një kohë të gjatë si gazetar (veçanërisht në Libération dhe L'Evénement du jeudi)

Lionel Duroy

Libra të autorit