Vajza e dikurshme

1000 Lekë
E dëshpëruar për të gjetur një vend për të jetuar, Ema përfundon në shtëpinë e rrugës Folgejt. Shtëpia është vërtet një mrekulli: dizajn minimalist, ku ndërthuren xhami, guri i lëmuar dhe tavanet e varura. Por, arkitekti i mistershëm që e ka ndërtuar, ngulmon se banorët duhet të jetojnë sipas disa rregullave të rrepta. Shtëpia është ndërtuar me qëllimin e vetëm që ti ndryshojë banorët e saj, dhe ashtu ndodh… Pas një tragjedie vetjake, Xhejni ka nevojë tia nisë nga e para, dhe rruga Folgejt duket vendi i përkryer. Pak pasi vendoset në shtëpinë e re, merr vesh për fatin e Emës, qiraxheshës së parë. Në historinë që i shfaqet pak nga pak, ka shumë zona të errëta. Teksa përpiqet të ndajë të vërtetën nga gënjeshtra, befas e shkuara nis të marrë jetë. Një triller psikologjik magjepsës, një nga librat më të shitur të vitit dhe i përkthyer në mbi 40 gjuhë të botës, Vajza e dikurshme ndërthur fatin, në dukje të mbarë, të një gruaje me fundin e mistershëm të një tjetre, në një kaleidoskop hipokrizie, mashtrimi dhe vdekjeje. Jeni të lutur të bëni një listë të çdo gjëje që është thelbësore për ju. Kjo kërkesë e çuditshme dhe e bezdisshme do të jetë nisja e një rrugëtimi me pasoja shkatërrimtare.
Kategoria:
Përktheu:Blendi Salaj
ISBN: 978-9928-233-12-7
Pesha: 435 g
Numri faqeve: 338

Përshkrimi

E dëshpëruar për të gjetur një vend për të jetuar, Ema përfundon në shtëpinë e rrugës Folgejt. Shtëpia është vërtet një mrekulli: dizajn minimalist, ku ndërthuren xhami, guri i lëmuar dhe tavanet e varura. Por, arkitekti i mistershëm që e ka ndërtuar, ngulmon se banorët duhet të jetojnë sipas disa rregullave të rrepta. Shtëpia është ndërtuar me qëllimin e vetëm që ti ndryshojë banorët e saj, dhe ashtu ndodh… Pas një tragjedie vetjake, Xhejni ka nevojë tia nisë nga e para, dhe rruga Folgejt duket vendi i përkryer. Pak pasi vendoset në shtëpinë e re, merr vesh për fatin e Emës, qiraxheshës së parë. Në historinë që i shfaqet pak nga pak, ka shumë zona të errëta. Teksa përpiqet të ndajë të vërtetën nga gënjeshtra, befas e shkuara nis të marrë jetë. Një triller psikologjik magjepsës, një nga librat më të shitur të vitit dhe i përkthyer në mbi 40 gjuhë të botës, Vajza e dikurshme ndërthur fatin, në dukje të mbarë, të një gruaje me fundin e mistershëm të një tjetre, në një kaleidoskop hipokrizie, mashtrimi dhe vdekjeje. Jeni të lutur të bëni një listë të çdo gjëje që është thelbësore për ju. Kjo kërkesë e çuditshme dhe e bezdisshme do të jetë nisja e një rrugëtimi me pasoja shkatërrimtare.

Informacion mbi librin

Autori

Cmimi

1000 Lekë

ISBN

978-9928-233-12-7

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Thriller

Përkthyesi

Blendi Salaj

Titulli origjinal

The girl before

Viti botimit

2018

Pesha

435 g

Numri faqeve

338

Recensione