Arti për t'u bërë i paharrueshëm

800 Lekë

Ky libër, krijuar nga një prej markave më të besueshme dhe të suksesshme në trajnimet e biznesit, nxjerr në pah dhjetë teknikat thelbësore për të zhvilluar dhe përvetësuar disa cilësi e aftësi për tu bërë njeri i dashur dhe i suksesshëm me njerëzit. Çfarë do të thotë klas? Si mund të spikatësh mes të tjerëve dhe të bëhesh një lider i vërtetë? Kur është koha e duhur për ti lënë udhë të lirë intuitës në vendimet e rëndësishme? Kushdo që kërkon ti japë një kuptim më të madh jetës së vet dhe të bëhet i zoti të ndikojë mbi të tjerët, mund të gjejë ndihmë të vlefshme në këtë libër dinamik e frymëzues. Në këtë libër, mund të mësoni edhe të fshehtat për të lënë mbresa pozitive dhe ndikuese mbi këdo, mes të tjerash: 6 hapat për manaxhimin e problemeve të komunikimit, katër pengesat e paparashikuara në sjelljen etike dhe si ti shmangni ato, një mënyrë të re për të kuptuar dhe për të qenë i sigurt në vetvete, teknika për të përballuar sfidat dhe parandaluar frikën, pesë aftësitë shoqërore kyçe që dallohen te një individ me klas. Me të zbuluar si mund të spikatni në mënyrë të natyrshme dhe pa asnjë sforcim, shpejt, në të gjitha fushat e jetës, do të rrethoheni nga njerëz që do tju përgjigjen pozitivisht dhe me bujari të plotë.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-233-24-0
Pesha: 400 g
Numri faqeve: 216

Përshkrimi

Ky libër, krijuar nga një prej markave më të besueshme dhe të suksesshme në trajnimet e biznesit, nxjerr në pah dhjetë teknikat thelbësore për të zhvilluar dhe përvetësuar disa cilësi e aftësi për tu bërë njeri i dashur dhe i suksesshëm me njerëzit. Çfarë do të thotë klas? Si mund të spikatësh mes të tjerëve dhe të bëhesh një lider i vërtetë? Kur është koha e duhur për ti lënë udhë të lirë intuitës në vendimet e rëndësishme? Kushdo që kërkon ti japë një kuptim më të madh jetës së vet dhe të bëhet i zoti të ndikojë mbi të tjerët, mund të gjejë ndihmë të vlefshme në këtë libër dinamik e frymëzues. Në këtë libër, mund të mësoni edhe të fshehtat për të lënë mbresa pozitive dhe ndikuese mbi këdo, mes të tjerash: 6 hapat për manaxhimin e problemeve të komunikimit, katër pengesat e paparashikuara në sjelljen etike dhe si ti shmangni ato, një mënyrë të re për të kuptuar dhe për të qenë i sigurt në vetvete, teknika për të përballuar sfidat dhe parandaluar frikën, pesë aftësitë shoqërore kyçe që dallohen te një individ me klas. Me të zbuluar si mund të spikatni në mënyrë të natyrshme dhe pa asnjë sforcim, shpejt, në të gjitha fushat e jetës, do të rrethoheni nga njerëz që do tju përgjigjen pozitivisht dhe me bujari të plotë.

Informacion mbi librin

Autori

Dale Carnegie

Cmimi

800 Lekë

ISBN

978-9928-233-24-0

Kategoria

Botime joletrare

Nënkategoria

Udhëzues,Psikologjik

Përkthyesi

Erion Kristo

Titulli origjinal

Make Yourself Unforgettable

Viti botimit

2018

Pesha

400 g

Numri faqeve

216