Dieta 17-ditore

800 Lekë

Në varësi të peshës që keni në momentin që nisni dietën, por edhe të metabolizmit tuaj, mund të humbisni deri në 5-6 kg, për 17 ditë. Sigurisht, sa më larg peshës ideale të jeni, aq më shumë kilogramë do të humbisni fillimisht. Me këtë dietë do të humbisni peshë shpejt dhe do të eliminimoni dy pengesat e mëdha të rënies nga pesha: mendimin se nuk mund të bini nën njëfarë peshe të caktuar dhe monotoninë e dietave klasike. Dr. Mike Moreno shkruan: Secilin nga ciklet e dietës e kam hartuar në mënyrë të tillë që të përmirësojë një nga sistemet e ndryshme të trupit tonë, duke përfshirë sistemin e tretjes dhe të metabolizmit. Dieta 17-ditore jo vetëm që do tju përshpejtojë procesin e rënies në peshë dhe do tju futë në udhën e jetesës së shëndetshme, por edhe do tju kalitë trupin për të luftuar dhjamin!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-248-00-8
Pesha: 325 g
Numri faqeve: 266

Përshkrimi

Në varësi të peshës që keni në momentin që nisni dietën, por edhe të metabolizmit tuaj, mund të humbisni deri në 5-6 kg, për 17 ditë. Sigurisht, sa më larg peshës ideale të jeni, aq më shumë kilogramë do të humbisni fillimisht. Me këtë dietë do të humbisni peshë shpejt dhe do të eliminimoni dy pengesat e mëdha të rënies nga pesha: mendimin se nuk mund të bini nën njëfarë peshe të caktuar dhe monotoninë e dietave klasike. Dr. Mike Moreno shkruan: Secilin nga ciklet e dietës e kam hartuar në mënyrë të tillë që të përmirësojë një nga sistemet e ndryshme të trupit tonë, duke përfshirë sistemin e tretjes dhe të metabolizmit. Dieta 17-ditore jo vetëm që do tju përshpejtojë procesin e rënies në peshë dhe do tju futë në udhën e jetesës së shëndetshme, por edhe do tju kalitë trupin për të luftuar dhjamin!

Informacion mbi librin

Autori

Dr. Mike Moreno

Cmimi

800 Lekë

ISBN

978-9928-248-00-8

Kategoria

Botime joletrare

Nënkategoria

Mjekësi

Përkthyesi

Aulona Musta

Titulli origjinal

The 17-Day Diet

Viti botimit

2017

Pesha

325 g

Numri faqeve

266