Të flasim për futbollin

1000 Lekë

Një bashkëbisedim mes Michel Platinisë dhe gazetarit francez Gerard Ernault. Me një parathënie nga gazetari Andi Bushati. Michel Platini, për shumë shqiptarë të viteve 80, ishte një nga simbolet e asaj bote të ndaluar, magjinë e së cilës ne mund ta perceptonim vetëm nga ekrani. Dy dekada më pas, ato ditë vjeshte kur Michel Platini sapo kishte nisur fushatën promovuese të këtij libri, Të flasim për futbollin, menjëherë pas ndeshjes Serbi-Shqipëri, e gjeta veten mes një turme të madhe tifozësh kuq e zi, 20-25 vjeçarë, që e shanin mbarë e prapë, idhullin e brezit tonë të shndërruar tashmë në zyrtarin më të lartë të UEFA-s. Për ta ai ishte thjesht një hileqar, i cili u kish rrëmbyer padrejtësisht pikët e kombëtares.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-175-83-0
Pesha: 436 g
Numri faqeve: 436

Përshkrimi

Një bashkëbisedim mes Michel Platinisë dhe gazetarit francez Gerard Ernault. Me një parathënie nga gazetari Andi Bushati. Michel Platini, për shumë shqiptarë të viteve 80, ishte një nga simbolet e asaj bote të ndaluar, magjinë e së cilës ne mund ta perceptonim vetëm nga ekrani. Dy dekada më pas, ato ditë vjeshte kur Michel Platini sapo kishte nisur fushatën promovuese të këtij libri, Të flasim për futbollin, menjëherë pas ndeshjes Serbi-Shqipëri, e gjeta veten mes një turme të madhe tifozësh kuq e zi, 20-25 vjeçarë, që e shanin mbarë e prapë, idhullin e brezit tonë të shndërruar tashmë në zyrtarin më të lartë të UEFA-s. Për ta ai ishte thjesht një hileqar, i cili u kish rrëmbyer padrejtësisht pikët e kombëtares.

Informacion mbi librin

Autori

Michel Platini

Cmimi

1000 Lekë

ISBN

978-9928-175-83-0

Kategoria

Botime joletrare

Nënkategoria

Biografi

Përkthyesi

Krenar Hadëri

Titulli origjinal

Parlons football

Viti botimit

2015

Pesha

436 g

Numri faqeve

436