Delikatesa

800 Lekë

Natalia dhe Fransuai janë çifti i përkryer dhe janë përsosmërisht të lumtur. Por kur Fransuai vdes papritur, pas shtatë vjetësh martese të bekuar, vejusha Natali ngre një kala rreth emocioneve të saj, ku askush nuk mund të hyjë më. Derisa kandidati më i paimagjinueshëm shfaqet...

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-162-36-6
Pesha: 202 g
Numri faqeve: 194

Përshkrimi

Natalia dhe Fransuai janë çifti i përkryer dhe janë përsosmërisht të lumtur. Por kur Fransuai vdes papritur, pas shtatë vjetësh martese të bekuar, vejusha Natali ngre një kala rreth emocioneve të saj, ku askush nuk mund të hyjë më. Derisa kandidati më i paimagjinueshëm shfaqet...

Informacion mbi librin

Autori

David Foenkinos

Cmimi

800 Lekë

ISBN

978-9928-162-36-6

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Letërsi bashkëkohore,Romancë

Përkthyesi

Edmond Tupja

Titulli origjinal

La délicatesse

Viti botimit

2013

Pesha

202 g

Numri faqeve

194