Të pathënat e një martese

1000 Lekë

Alisia Bakëll është gruaja e një menaxheri simpatik reklamash. Ajo është dramaturge e zhgënjyer dhe mësuese teatri. E pakënaqur me jetën, vendos të marrë pjesë në një sondazh onine mbi martesën në sek XXI. Me përdoruesin "Gruaja 22", ajo zbulon se anonimiteti është çlirues. Por ajo fillon edhe të ndiejë gjëra që nuk duhet ti ndiejë, gjëra që ka kohë që nuk i ndien...

Kategoria:
ISBN: 978-9928-162-45-8
Pesha: 394 g
Numri faqeve: 410

Përshkrimi

Alisia Bakëll është gruaja e një menaxheri simpatik reklamash. Ajo është dramaturge e zhgënjyer dhe mësuese teatri. E pakënaqur me jetën, vendos të marrë pjesë në një sondazh onine mbi martesën në sek XXI. Me përdoruesin "Gruaja 22", ajo zbulon se anonimiteti është çlirues. Por ajo fillon edhe të ndiejë gjëra që nuk duhet ti ndiejë, gjëra që ka kohë që nuk i ndien...

Informacion mbi librin

Autori

Cmimi

1000 Lekë

ISBN

978-9928-162-45-8

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Romancë

Përkthyesi

Etleva Hoxha Cepele

Titulli origjinal

Wife 22

Viti botimit

2013

Pesha

394 g

Numri faqeve

410