Shtrati i Prindërve

450 Lekë

Çdo natë, arushi Leo fle në dhomën e prindërve. Një herë sepse i trembet pickimit të mushkonjave, një hjerë sepse ka vapë ose ka shumë etje…justifikimet ndryshojnë vazhdimisht, sepse ai ka shumë dëshirë të flejë i kruspullosur midis gëzofit të butë e të ngrohtë të prindërve të tij. Por, nata e madhe e dimërit po afron dhe Leoja duhet tëmësohet patjetër të flejë vetëm...

Kategoria:
ISBN: 978-9928-124-40-1
Pesha: 334 g
Numri faqeve: 32

Përshkrimi

Çdo natë, arushi Leo fle në dhomën e prindërve. Një herë sepse i trembet pickimit të mushkonjave, një hjerë sepse ka vapë ose ka shumë etje…justifikimet ndryshojnë vazhdimisht, sepse ai ka shumë dëshirë të flejë i kruspullosur midis gëzofit të butë e të ngrohtë të prindërve të tij. Por, nata e madhe e dimërit po afron dhe Leoja duhet tëmësohet patjetër të flejë vetëm...

Informacion mbi librin

Autori

Cmimi

450 Lekë

ISBN

978-9928-124-40-1

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Zamira Devole

Titulli origjinal

Le lit des parents

Viti botimit

2012

Pesha

334 g

Numri faqeve

32