Mallkimi Fuku

1000 Lekë

Oskari është një djalë i ëmbël, me dellin shkatërrimtar të një vetmie të zgjedhur, një romantik nga Nju-Xhersi, i cili ëndërron të bëhet shkrimtar dhe, mbi të gjitha të gjejë dashurinë. Por, Oskari nuk arrin tëmarrë asnjëherë atë që do, për shkak të një fuku-je: mallkimit që ka rënë mbi breza të tërë të familjes së tij, duke i ndjekur ata në emigrime epike drejt Shteteve të Bashkuara dhe sërisht gjatë kthimit për në atdhe.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-124-23-4
Pesha: 335 g
Numri faqeve: 280

Përshkrimi

Oskari është një djalë i ëmbël, me dellin shkatërrimtar të një vetmie të zgjedhur, një romantik nga Nju-Xhersi, i cili ëndërron të bëhet shkrimtar dhe, mbi të gjitha të gjejë dashurinë. Por, Oskari nuk arrin tëmarrë asnjëherë atë që do, për shkak të një fuku-je: mallkimit që ka rënë mbi breza të tërë të familjes së tij, duke i ndjekur ata në emigrime epike drejt Shteteve të Bashkuara dhe sërisht gjatë kthimit për në atdhe.

Informacion mbi librin

Autori

Junot Diaz

Cmimi

1000 Lekë

ISBN

978-9928-124-23-4

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Dramë

Përkthyesi

Cetina Bushati

Titulli origjinal

The Brief Wondorous Life of Oscar Wao

Viti botimit

2011

Pesha

335 g

Numri faqeve

280