Një histori dashurie Rock & Roll

550 Lekë

Tashmë, historia e Aleksit dhe e Aidit është kthyer në një nga klasikët e letërsisë italiane më të lexuar për të rinj. Shkruar nga një 19-vjeçar bolonjez, ky libër gjysmëautobiografik ka shitur vetëm në Itali mbi 2,500,000 kopje dhe është përkthyer në 20 gjuhë të botës.

Kategoria:
ISBN: 978-9928-124-18-0
Pesha: 215 g
Numri faqeve: 176

Përshkrimi

Tashmë, historia e Aleksit dhe e Aidit është kthyer në një nga klasikët e letërsisë italiane më të lexuar për të rinj. Shkruar nga një 19-vjeçar bolonjez, ky libër gjysmëautobiografik ka shitur vetëm në Itali mbi 2,500,000 kopje dhe është përkthyer në 20 gjuhë të botës.

Informacion mbi librin

Autori

Cmimi

550 Lekë

ISBN

978-9928-124-18-0

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

12-18 vjeç

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Jack Frusciante è uscito dal gruppo

Viti botimit

2011

Pesha

215 g

Numri faqeve

176