Penelopa në luftë

700 Lekë

"Dashuria e njëanshme nuk mjafton, Xho. Këto të tuat janë fantazi mazokiste. Nuk i dhurohet shpirti dikujt që nuk është i gatshëm të të japë të tijin. Kush nuk bën dhurata, nuk i vlerëson ato. Ti kërkon Perëndinë në tokë dhe je e gatshme për çfarëdolloj gënjeshtre, vetëm që ta sajosh. Por Perëndia nuk sajohet, dhe as dashuria. Dashuria është dialog dhe jo monolog."

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-4197-4-3
Pesha: 238 g
Numri faqeve: 232

Përshkrimi

"Dashuria e njëanshme nuk mjafton, Xho. Këto të tuat janë fantazi mazokiste. Nuk i dhurohet shpirti dikujt që nuk është i gatshëm të të japë të tijin. Kush nuk bën dhurata, nuk i vlerëson ato. Ti kërkon Perëndinë në tokë dhe je e gatshme për çfarëdolloj gënjeshtre, vetëm që ta sajosh. Por Perëndia nuk sajohet, dhe as dashuria. Dashuria është dialog dhe jo monolog."

Informacion mbi librin

Autori

Oriana Fallaci

Cmimi

700 Lekë

ISBN

978-9928-4197-4-3

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Dramë,Europa Krijuese,Letërsi feministe

Përkthyesi

Beti Njuma

Titulli origjinal

Penelope alla guerra

Viti botimit

2014

Pesha

238 g

Numri faqeve

232