Deti dhe kambanat

600 Lekë

Deti dhe kambanat është libër me poezi nga Pablo Neruda.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-200-31-0
Pesha: 131 g
Numri faqeve: 82

Përshkrimi

Deti dhe kambanat është libër me poezi nga Pablo Neruda.

Informacion mbi librin

Autori

Pablo Neruda

Cmimi

600 Lekë

ISBN

978-9928-200-31-0

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Përkthyesi

Emil Asdurian

Titulli origjinal

El mar y las campanas

Viti botimit

2015

Pesha

131 g

Numri faqeve

82