Shporta

Pse iku qenushi

400 Lekë 500 Lekë

"Gaqo Bushaka, shkrimtari i dashur për fëmijë, vjen sërish me këtë përmbledhje me vjersha për më të vegjlit. Me një gjuhë të përshtatshme për ta, tematikat e lvëvruara shkojnë që nga fabulat me kafshë, te vjershat edukative, të gjitha të para nën optikën e zbavitjes. Me ilustrime nga Elidor Kruja, shfletimi i librit bëhet dhe më i këndshëm e më argëtues për të gjithë fëmijët."

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-233-98-1
Pesha: 215 g
Numri faqeve: 54

Përshkrimi

"Gaqo Bushaka, shkrimtari i dashur për fëmijë, vjen sërish me këtë përmbledhje me vjersha për më të vegjlit. Me një gjuhë të përshtatshme për ta, tematikat e lvëvruara shkojnë që nga fabulat me kafshë, te vjershat edukative, të gjitha të para nën optikën e zbavitjes. Me ilustrime nga Elidor Kruja, shfletimi i librit bëhet dhe më i këndshëm e më argëtues për të gjithë fëmijët."

Informacion mbi librin

Autori

Gaqo Bushaka

Cmimi

400 Lekë

ISBN

978-9928-233-98-1

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Përkthyesi

Titulli origjinal

Viti botimit

2019

Pesha

215 g

Numri faqeve

54