P.S. të dua

700 Lekë

Një histori e ëmbël dhe e hidhur njëkohësisht në një bestseller të padiskutueshëm në të gjithë botën. Një fëmijëri e kaluar së bashku dhe një ndarje e pamenduar kurrë më parë. Vdekja e Xherrit e shkretoi Olin derisa në prag të 30- vjetorit të saj, ai kthehet me një tufë pusullash, të cilat e udhëheqin Olin drejt një jete të re, ku në fund të secilës prej tyre shënon: “P.S. Të dua”. Ndërsa pusullat hapen një e nga një dhe viti numëron ditët e fundit, Oli bëhet njëherësh inkurajuese dhe sfiduese. Njeriu që e njihte më mirë se kushdo, i tregon asaj se jeta vazhdon.

Kategoria:
ISBN: 978-99943-79-00-3
Pesha: 441 g
Numri faqeve: 454

Përshkrimi

Një histori e ëmbël dhe e hidhur njëkohësisht në një bestseller të padiskutueshëm në të gjithë botën. Një fëmijëri e kaluar së bashku dhe një ndarje e pamenduar kurrë më parë. Vdekja e Xherrit e shkretoi Olin derisa në prag të 30- vjetorit të saj, ai kthehet me një tufë pusullash, të cilat e udhëheqin Olin drejt një jete të re, ku në fund të secilës prej tyre shënon: “P.S. Të dua”. Ndërsa pusullat hapen një e nga një dhe viti numëron ditët e fundit, Oli bëhet njëherësh inkurajuese dhe sfiduese. Njeriu që e njihte më mirë se kushdo, i tregon asaj se jeta vazhdon.

Informacion mbi librin

Autori

Cmimi

700 Lekë

ISBN

978-99943-79-00-3

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Romancë

Përkthyesi

Sokol Lulgjuraj

Titulli origjinal

PS I love you

Viti botimit

2005

Pesha

441 g

Numri faqeve

454