Si një roman

700 Lekë
Si një roman është një guidë e rëndësishme për pyetje dhe përgjigje, për të respektuar lexuesin në qëndrimin e tij, por edhe për ti dhënë të besojë se fuqia e letërsisë është e përbotshme, që të bënë me miq që në jetë mund të mos qëllojë kurrë që ti njohësh, që të jep përshkrime që në shëtitje nuk do të kesh fuqinë e syrit ti shikosh. Se, siç thotë Mark Tuein, Çdo njeri në një vepër arti shikon atë që ka brenda vetes
Autori:
Kategoria:
Përktheu:Edmond Tupja
ISBN: 978-9928-175-24-3
Pesha: 145 g
Numri faqeve: 208

Përshkrimi

Si një roman është një guidë e rëndësishme për pyetje dhe përgjigje, për të respektuar lexuesin në qëndrimin e tij, por edhe për ti dhënë të besojë se fuqia e letërsisë është e përbotshme, që të bënë me miq që në jetë mund të mos qëllojë kurrë që ti njohësh, që të jep përshkrime që në shëtitje nuk do të kesh fuqinë e syrit ti shikosh. Se, siç thotë Mark Tuein, Çdo njeri në një vepër arti shikon atë që ka brenda vetes

Informacion mbi librin

Autori

Daniel Pennac

Cmimi

700 Lekë

ISBN

978-9928-175-24-3

Kategoria

Botime joletrare

Nënkategoria

Te tjerë

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Edmond Tupja

Titulli origjinal

Comme un roman

Viti botimit

2022

Pesha

145 g

Numri faqeve

208

Recensione