Hajduti dhe rebelja

1200 Lekë
“Hajduti dhe rebelja” është një histori dashurie universale, që kapërcen klasat shoqërore e tregon në mënyrë prekëse se vështirësitë mund të na mësojnë gjënë më të rëndësishme: guximin për t’i bërë ballë gjithçkaje, vullnetin për të ndryshuar dhe besimin pa kushte te njëri-tjetri.
Autori:
Kategoria:
Përktheu:Migena Sejdini
ISBN: 978-9928-371-36-2
Pesha: 0.38 g
Numri faqeve: 298

Përshkrimi

“Hajduti dhe rebelja” është një histori dashurie universale, që kapërcen klasat shoqërore e tregon në mënyrë prekëse se vështirësitë mund të na mësojnë gjënë më të rëndësishme: guximin për t’i bërë ballë gjithçkaje, vullnetin për të ndryshuar dhe besimin pa kushte te njëri-tjetri.

Informacion mbi librin

Autori

Jan-Philipp Sendker

Cmimi

1200 Lekë

ISBN

978-9928-371-36-2

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

12-18 vjeç

Përkthyesi

Migena Sejdini

Titulli origjinal

Die Rebelin und der Dieb

Viti botimit

2022

Pesha

0.38 g

Numri faqeve

298

Recensione