Heshturazi dashuri

800 Lekë
“Heshturazi, dashuri” rrëfen për dy jetë krejtësisht të ndryshme, që cekin njëra-tjetrën dhe, për pak kohë, ndajnë bashkë një pjesëz udhe. Ka plot histori të mbetura pezull, takime që lënë gjurmë, por që nuk lëndojnë, si ato të personazheve të këtij romani. Megjithatë, dy personazhet në njëfarë mënyre e gjejnë njëri-tjetrin, njihen, zbulojnë sho-shoqin dhe përmes tjetrit përpiqen të kuptojnë diçka nga vetja. Ky roman, delikat si bora mbi det, e shpie lexuesin në një univers me pasuri të rralla e origjinalitet.
Autori:
Kategoria:
Përktheu:Adelina Jaku
ISBN: 9789928371164
Pesha: 0.35 g
Numri faqeve: 140

Përshkrimi

“Heshturazi, dashuri” rrëfen për dy jetë krejtësisht të ndryshme, që cekin njëra-tjetrën dhe, për pak kohë, ndajnë bashkë një pjesëz udhe. Ka plot histori të mbetura pezull, takime që lënë gjurmë, por që nuk lëndojnë, si ato të personazheve të këtij romani. Megjithatë, dy personazhet në njëfarë mënyre e gjejnë njëri-tjetrin, njihen, zbulojnë sho-shoqin dhe përmes tjetrit përpiqen të kuptojnë diçka nga vetja. Ky roman, delikat si bora mbi det, e shpie lexuesin në një univers me pasuri të rralla e origjinalitet.

Informacion mbi librin

Autori

Elisa Shua Dusapin

Cmimi

800 Lekë

ISBN

9789928371164

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Romancë

Përkthyesi

Adelina Jaku

Titulli origjinal

Hiver a Sokcho

Viti botimit

2022

Pesha

0.35 g

Numri faqeve

140

Recensione