Fjalor i teknologjisë së informacionit anglisht - shqip

1200 Lekë
Gjatë këtyre tri dekadave të fundit të epokës së internetit, teknologjia e informacionit dhe drejtimet tekniko-shkencore të lidhura me të, si: elektronika, informatika, robotika dhe telekomunikimi, kanë shënuar një përparim të pandalshëm.
Autori:
Kategoria:
ISBN: 9789928371355
Pesha: 0.31 g
Numri faqeve: 178

Përshkrimi

Gjatë këtyre tri dekadave të fundit të epokës së internetit, teknologjia e informacionit dhe drejtimet tekniko-shkencore të lidhura me të, si: elektronika, informatika, robotika dhe telekomunikimi, kanë shënuar një përparim të pandalshëm.

Informacion mbi librin

Autori

Edmond Tupja

Cmimi

1200 Lekë

ISBN

9789928371355

Kategoria

Botime joletrare

Nënkategoria

Te tjerë

Viti botimit

2022

Pesha

0.31 g

Numri faqeve

178

Recensione