Në gjurmët e tulipanit të zi

1000 Lekë

Sportive, e vrullshme dhe joshëse, Tea Stiltoni është e dërguara e posaçme e Jehonës së Brejtësit, gazetës më të famshme të drejtuar nga i vëllai, Jeronim Stiltoni. Librat e Teas rrëfejnë miqësinë dhe aventurat e një grupi prej pesë hulumtuesesh fare të reja: Tea Sisters! Violeta ndodhet në Holandë për një kurs pikture, kur i ati i shokut të saj, Janit, zhduket në mënyrë misterioze, pasi ka krijuar një lloj të ri tulipani. Tea Sisters i bashkohen shoqes për të hetuar, por një brejtëse misterioze thur tinëzisht komplote për të grabitur lulen e çmuar...

Kategoria:
ISBN: 978-9928-228-92-5
Pesha: 366 g
Numri faqeve: 222

Përshkrimi

Sportive, e vrullshme dhe joshëse, Tea Stiltoni është e dërguara e posaçme e Jehonës së Brejtësit, gazetës më të famshme të drejtuar nga i vëllai, Jeronim Stiltoni. Librat e Teas rrëfejnë miqësinë dhe aventurat e një grupi prej pesë hulumtuesesh fare të reja: Tea Sisters! Violeta ndodhet në Holandë për një kurs pikture, kur i ati i shokut të saj, Janit, zhduket në mënyrë misterioze, pasi ka krijuar një lloj të ri tulipani. Tea Sisters i bashkohen shoqes për të hetuar, por një brejtëse misterioze thur tinëzisht komplote për të grabitur lulen e çmuar...

Informacion mbi librin

Autori

Cmimi

1000 Lekë

ISBN

978-9928-228-92-5

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç,Europa Krijuese

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Sulle tracce del tulipano nero

Viti botimit

2017

Pesha

366 g

Numri faqeve

222