Sfilatë mode për Koletën

500 Lekë
Tea Stilton 9 Çdo të hënë mbrëma shohim të gjitha tok programin Fashion Project, një sfidë mes stilistësh! Çfarë surprize të zbulosh që seria e ardhshme do të regjistrohet në Kolegjin e Miushfordit dhe që ne do të jemi... protagoniste!
Autori:
Kategoria:
Përktheu:Agim Doksani
ISBN: 9789928371652
Pesha: 2 g
Numri faqeve: 126

Përshkrimi

Tea Stilton 9 Çdo të hënë mbrëma shohim të gjitha tok programin Fashion Project, një sfidë mes stilistësh! Çfarë surprize të zbulosh që seria e ardhshme do të regjistrohet në Kolegjin e Miushfordit dhe që ne do të jemi... protagoniste!

Informacion mbi librin

Autori

Tea Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

9789928371652

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç,10-14 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Sfilata di moda per Collette

Viti botimit

2023

Pesha

2 g

Numri faqeve

126

Recensione