Shporta

Lojëra udhëtimesh

400 Lekë 500 Lekë

Po bëheni gati për udhëtim? Në këtë libër do të gjeni plot lojëra që mund ti bëni në makinë, autobus, tren, avion…për të luajtur e për tuzbavitur së bashku! Rrugë të mbarë, miq brejtës!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-248-282
Pesha: 170 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Po bëheni gati për udhëtim? Në këtë libër do të gjeni plot lojëra që mund ti bëni në makinë, autobus, tren, avion…për të luajtur e për tuzbavitur së bashku! Rrugë të mbarë, miq brejtës!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

400 Lekë

ISBN

978-9928-248-282

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Il libro-valiggeta giochi da viaggio

Viti botimit

2017

Pesha

170 g

Numri faqeve

128