Oliver James

Oliver James është diplomuar dhe ka punuar si psikolog klinik për fëmijë. Që prej vitit 1998, ai është angazhuar si shkrimtar, gazetar, producent dhe prezantues në programe dhe dokumentarë televizivë. Ndër librat e tij spikatin bestsellerat: "Ta kanë menderosur jetën", "Obsesioni për famë dhe para", "Marrosje e lumtur", dhe "Politikat e zyrës së punës".

Oliver James