Alexandre Jardin

Alexandre Jardin (1965) është një shkrimtar dhe kineast francez i cili ka botuar mbi njëzet romane (“Fanfan”, “Chaque femme est un roman”, “Des gens trés bien”), duke filluar që nga viti 1986. Veprat e tij janë përkthyer në dhjetëra gjuhë të botës dhe kanë tërhequr entuziasmin e lexuesve.

Alexandre Jardin