Nina dhe mallkimi i gjarprit me pupla

600 Lekë

Nina e kuptoi se nuk kishte nga tia mbante. Këtë radhë Alkimia e Dritës nuk kishte mundur ta mposhtë Botën e Errët të së Keqes. Sytë i përvëlonin nga Mallkimi i Gjarprit me Pupla dhe frika e pushtoi krejt. Çesku, edhe pse me shikim të mjegulluar, vendosi ti shkojë në ndihmë. Tërhoqi pas vetees Dodonë dhe së bashku rrokën shpatën e rëndë prej hekuri e ari. -Kam fri...kë. Çfa...rë do të bësh? - pyeti me zëtëdridhur. -Le ta shpojmë tej për tej alkitarokun! Forca, më ndihmo që ta mbaj shpatën magjike. Çesku ishte i trazuar, por i vendosur që ta mundte skeletin e stërmadh.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-99956-28-71-0
Pesha: 351 g
Numri faqeve: 344

Përshkrimi

Nina e kuptoi se nuk kishte nga tia mbante. Këtë radhë Alkimia e Dritës nuk kishte mundur ta mposhtë Botën e Errët të së Keqes. Sytë i përvëlonin nga Mallkimi i Gjarprit me Pupla dhe frika e pushtoi krejt. Çesku, edhe pse me shikim të mjegulluar, vendosi ti shkojë në ndihmë. Tërhoqi pas vetees Dodonë dhe së bashku rrokën shpatën e rëndë prej hekuri e ari. -Kam fri...kë. Çfa...rë do të bësh? - pyeti me zëtëdridhur. -Le ta shpojmë tej për tej alkitarokun! Forca, më ndihmo që ta mbaj shpatën magjike. Çesku ishte i trazuar, por i vendosur që ta mundte skeletin e stërmadh.

Informacion mbi librin

Autori

Moony Withcher

Cmimi

600 Lekë

ISBN

978-99956-28-71-0

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

12-18 vjeç

Seria

Vogëlushja e Hënës së Gjashtë

Përkthyesi

Albana Nexhipi

Titulli origjinal

Nina e la Maledizione del Serpente Piumato

Viti botimit

2009

Pesha

351 g

Numri faqeve

344