Moony Withcher

Në vitin 2002 gazetarja e kronikës së zezë Roberta Rizzo, me pseudonimin Moony Withcher, boton aventurën e parë të Ninës, vogëlushes së Hënës së Gjashtë, një vajzë që falë aftësive të saj alkimike, lufton kundër së Keqes. Libri korri një sukses të bujshëm dhe më pas vijuan tri aventura të tjera për kënaqësinë e fëmijëve italianë e të huaj. Saga e Ninës është botuar në rreth 30 vende të ndryshme të botës.

Moony Withcher