Nina dhe misteri i Notës Oktavë

600 Lekë

Në pak çaste, gjithë pasqyrat u bënë të verdha e të kuqe. Mes flakëve të larta u shfaq fytyra e magjistarit. Sytë e tij shëmbëllenin me dy karfica dhe e qeshura i shpërtheu si buçimë. - Hahahaha, haha, shtrigëz budallaqe. Kujtoje se më kishe nxjerrë jashtë loje. Naive! Si mund të mendosh se ke asgjësuar Djallin? Bëhu gati, të erdhi ora! Karkoni dukej më i fortë dhe më i vendosur se kurrë. Deti nuk e kishte gëlltitur. Kishte shpëtuar për mrekulli. Për një çast, imazhi i tij u zhduk nga pasqyrat. Gjysmëhëna u fik dhe Nina mbeti në errësirë. Pas ca sekondave, përpara saj shpërtheu njëflakë që shkoi deri në tavan. Mes gjuhëve të flakës qe ai: Konti!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-99956-28-40-6
Pesha: 334 g
Numri faqeve: 321

Përshkrimi

Në pak çaste, gjithë pasqyrat u bënë të verdha e të kuqe. Mes flakëve të larta u shfaq fytyra e magjistarit. Sytë e tij shëmbëllenin me dy karfica dhe e qeshura i shpërtheu si buçimë. - Hahahaha, haha, shtrigëz budallaqe. Kujtoje se më kishe nxjerrë jashtë loje. Naive! Si mund të mendosh se ke asgjësuar Djallin? Bëhu gati, të erdhi ora! Karkoni dukej më i fortë dhe më i vendosur se kurrë. Deti nuk e kishte gëlltitur. Kishte shpëtuar për mrekulli. Për një çast, imazhi i tij u zhduk nga pasqyrat. Gjysmëhëna u fik dhe Nina mbeti në errësirë. Pas ca sekondave, përpara saj shpërtheu njëflakë që shkoi deri në tavan. Mes gjuhëve të flakës qe ai: Konti!

Informacion mbi librin

Autori

Moony Withcher

Cmimi

600 Lekë

ISBN

978-99956-28-40-6

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

12-18 vjeç

Seria

Vogëlushja e Hënës së Gjashtë

Përkthyesi

Albana Nexhipi

Titulli origjinal

Nina e il Mistero dellOttava Nota

Viti botimit

2008

Pesha

334 g

Numri faqeve

321