Po shkoj të kap Enisin

800 Lekë

Pseudoromani i ri i prof. Edmond Tupja përmban dy histori që ndërthuren e gërshëtohen: një djalë, i cili që fëmijë, kërkon drejtësi e integritet, megjithëse shpesh në mënyrë harbute e rrugaçe, dhe një vajzë, e cila, megjithëse vuajtjet i kanë shkaktuar një amnezi të pjesshme, përpiqet të jetojë me idealet e saj, me një etikë të palëkundur. Në fëmijëri ata janë shumë të afërt, më pas largohen, harrohen e pastaj përplasen sërish, kur zgjedhjet e njërit-tjetrit i kundërvënë në një përplasje që do të simbolizojë atë midis së mirës dhe së keqes, por që në të vërtetë është thjesht një sherr i ëmbël të dashuruarish.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-228-37-6
Pesha: 241 g
Numri faqeve: 192

Përshkrimi

Pseudoromani i ri i prof. Edmond Tupja përmban dy histori që ndërthuren e gërshëtohen: një djalë, i cili që fëmijë, kërkon drejtësi e integritet, megjithëse shpesh në mënyrë harbute e rrugaçe, dhe një vajzë, e cila, megjithëse vuajtjet i kanë shkaktuar një amnezi të pjesshme, përpiqet të jetojë me idealet e saj, me një etikë të palëkundur. Në fëmijëri ata janë shumë të afërt, më pas largohen, harrohen e pastaj përplasen sërish, kur zgjedhjet e njërit-tjetrit i kundërvënë në një përplasje që do të simbolizojë atë midis së mirës dhe së keqes, por që në të vërtetë është thjesht një sherr i ëmbël të dashuruarish.

Informacion mbi librin

Autori

Edmond Tupja

Cmimi

800 Lekë

ISBN

978-9928-228-37-6

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Autorë shqiptarë

Titulli origjinal

Viti botimit

2016

Pesha

241 g

Numri faqeve

192