Koha e ngrirë

500 Lekë

Një libër prekës, ku përmes historisë së një shqiptari të Kosovës do të zbuloni që dhembja dhe humanizmi janë ndjesi dhe vlera universale.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-162-35-9
Pesha: 184 g
Numri faqeve: 132

Përshkrimi

Një libër prekës, ku përmes historisë së një shqiptari të Kosovës do të zbuloni që dhembja dhe humanizmi janë ndjesi dhe vlera universale.

Informacion mbi librin

Autori

Anna Kim

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-162-35-9

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Dramë,Letërsi bashkëkohore,Europa Krijuese

Përkthyesi

Afrim Koçi

Titulli origjinal

Frozen time

Viti botimit

2014

Pesha

184 g

Numri faqeve

132