Ditari Rozë(1)

450 Lekë

Ky është manga i parë i botuar në Shqipëri. Me anë të vizatimeve hollësisht të përpunuara, vjen historia e një vajze të lënduar e cila përpiqet prej katër vjetësh të harrojë dhimbjen e saj. Fatkeqësisht, përgjegjësi i këtij lëndimi, jo vetëm që do kthehet në jetën e saj, por ai as nuk e ka idenë se çfarë ka bërë për ta inatosur e acaruar aq shumë heroinën tonë. Do pasojnë momente gazmore dhe me suspence, ku do të zbuloni se sa e vështirë është të jesh një adoleshte e mbyllur në vetvete.

Kategoria:
ISBN: 978-9928-162-25-0
Pesha: 162 g
Numri faqeve: 192

Përshkrimi

Ky është manga i parë i botuar në Shqipëri. Me anë të vizatimeve hollësisht të përpunuara, vjen historia e një vajze të lënduar e cila përpiqet prej katër vjetësh të harrojë dhimbjen e saj. Fatkeqësisht, përgjegjësi i këtij lëndimi, jo vetëm që do kthehet në jetën e saj, por ai as nuk e ka idenë se çfarë ka bërë për ta inatosur e acaruar aq shumë heroinën tonë. Do pasojnë momente gazmore dhe me suspence, ku do të zbuloni se sa e vështirë është të jesh një adoleshte e mbyllur në vetvete.

Informacion mbi librin

Autori

Cmimi

450 Lekë

ISBN

978-9928-162-25-0

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Ilir Haxhi

Titulli origjinal

Pink Diary

Viti botimit

2012

Pesha

162 g

Numri faqeve

192