A jemi të Lirë?

250 Lekë

Pse disa njerëz janë të lirë e disa jo? Nga e dimë që dikush është i lirëndërkohë që shumë të tjerë rreth tij duken si skllevër? A duket nga jashtë nëse jemi të lirë apo jo? Nëse po, atëherë shpirtat e lirë do të ishin të dallueshëm për shkak të paturpësisë së tyre, mungesës së respektit ndaj rregullave dhe dëshirës për të bërë çfarë të duan. Ndoshta liria është më shumë diçka e brendshme, një përvojë intime? Atëherë të jesh i lirë do të thotë të mos ndikohesh nga njerëzit, të marrësh vendime vetëm pasi njeh pasojat e të mos varesh nga të tjerët.

Kategoria:
ISBN: 978-9928-124-76-0
Pesha: 128 g
Numri faqeve: 80

Përshkrimi

Pse disa njerëz janë të lirë e disa jo? Nga e dimë që dikush është i lirëndërkohë që shumë të tjerë rreth tij duken si skllevër? A duket nga jashtë nëse jemi të lirë apo jo? Nëse po, atëherë shpirtat e lirë do të ishin të dallueshëm për shkak të paturpësisë së tyre, mungesës së respektit ndaj rregullave dhe dëshirës për të bërë çfarë të duan. Ndoshta liria është më shumë diçka e brendshme, një përvojë intime? Atëherë të jesh i lirë do të thotë të mos ndikohesh nga njerëzit, të marrësh vendime vetëm pasi njeh pasojat e të mos varesh nga të tjerët.

Informacion mbi librin

Autori

Cmimi

250 Lekë

ISBN

978-9928-124-76-0

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Amantia Kapo

Titulli origjinal

Sommes nous libres?

Viti botimit

2012

Pesha

128 g

Numri faqeve

80