Mjetet

850 Lekë

Një libër që të bën të mendohesh thellë dhe të jep një shtysë të fortë për të ndryshuar jetën tënde…- Kirkus Review

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-162-01-4
Pesha: 318 g
Numri faqeve: 274

Përshkrimi

Një libër që të bën të mendohesh thellë dhe të jep një shtysë të fortë për të ndryshuar jetën tënde…- Kirkus Review

Informacion mbi librin

Autori

Phil Stutz & Barry Michels

Cmimi

850 Lekë

ISBN

978-9928-162-01-4

Kategoria

Botime joletrare

Nënkategoria

Udhëzues

Përkthyesi

Aida Musai

Titulli origjinal

The tools

Viti botimit

2012

Pesha

318 g

Numri faqeve

274